Konular: 3
Rep Puanı:
8,882
Düşük işletme giderleri, üstün performansı ve dayanıklılığı ile dikkat çeken Sultan Comfort, Özberkay Servis İşletmeciliği’nin de tercihi oldu. Otokar Bayi Gaziantepli Kardeşler Otomotiv’de gerçekleştirilen, 10 adet Sultan Comfort’un teslimat törenine, Özberkay Servis İşletmeciliği Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Çifter, Gaziantepli Kardeşler Otomotiv Satış Yöneticisi Vedat Kaşık ve şirket yetkilileri katıldı.
Rep Puanı:
8,882
IVECO’dan Ankara’da Eurocargo kamyon teslimatı
Özgözde Otomotiv, Deniz Lojistik’e satışını gerçekleştirdiği 13 adet Eurocargo kamyonu teslim etti.
IVECO’nun Ankara yetkili satıcısı Özgözde Otomotiv lojistik sektörünün Ankara’daki önde gelen firmalarından Deniz Lojistik’e satışını gerçekleştirdiği 13 adet Eurocargo 150E21 yataklı kabin araçları törenle teslim etti.Törene, firmayı temsilen yönetim kurulu başkanı Deniz Yük, yönetim kurulu üyeleri Coşkun Yük ve Akın Yük ile, Özgözde Otomotiv AŞ adına yönetim kurulu başkanı Erol Arslan, şube müdürü Sezgin Işık ve satış müdürü Volkan Güntürkün katıldılar.
Rep Puanı:
8,882
IVECO’dan Ankara’da Daily kamyonet ve kamyon teslimatı IVECO’nun Ankara yetkili satıcısı Özgözde Otomotiv gıda ve akaryakıt taşımacılığının Ankara’daki lider firmalarından Bilginler AŞ firmasına satışını gerçekleştirdiği 8 adet Daily aracı törenle teslim etti. Bilginler AŞ yönetim kurulu başkanı Hakan Bilgin 2021 yılı yatırımlarının büyük kısmını IVECO araçlar ile gerçekleştirdiklerini ve bu işbirliğinden son derece heyecan duyduklarını ifade etmiştir. Özgözde Otomotiv’in Ankara Susuz tesisinde düzenlenen törende Bilginler’e 7 adet DAILY 35S16 Hi Matic panel van ve 1 adet DAILY 70C6 kamyon teslim edilmiştir. Törene Özgözde Otomotiv adına satış müdürü Volkan Güntürkün katılırken, Bilginler adına yönetim kurulu başkanı Hakan Bilgin katılmışlardır. Volkan Güntürkün Daily modelinde tork konvertörlü Hi Matic isimli otomatik şanzımanın kullanıcılar tarafından çok beğenildiğini ve her geçen gün Hi Matic’e talebin arttığını ifade etmiştir. Tören sonrasında Özgözde Otomotiv adına satış müdürü
Rep Puanı:
8,882
Murat Kuruoğlu ve Suat Gürel Bey'in almış oldukları Sprinter araçların hayırlı olmasını ve bol kazanç getirmesini dileriz.
Rep Puanı:
8,882
Bursa’ da faaliyet gösteren HSG NAKLİYAT LOJISTIK firmasına Ekspres taşımacılığında kullanılmak üzere 2 Adet Man TGE 3.180 L4 Tek Teker şasi kamyonet aracımızı teslim edildi.
Rep Puanı:
8,882
Personel taşımacılığı sektörünün köklü firmaları arasında alan Kaptan Turizm, 20 araçlık TGE siparişi ile filosundaki tüm araçları MAN’a dönüştürüyor… Firma, 20 araçlık siparişinin ilk kısmı olan 13 adet MAN TGE’yi törenle teslim aldı.
|