Konular: 3
Rep Puanı:
8,882
Öz Elazığlılar Turizm bireysel otobüsçülerinden Şahin Akmeşe, filosunu 2026 model Mercedes-Benz Travego 16 SHD ile güçlendirdi.
Araç teslimatı, Hassoy Otomotiv tarafından gerçekleştirildi. Teslim töreninde Hassoy Otomotiv’i temsilen Cenk Soydan hazır bulunurken; araç sahibi Şahin Akmeşe’ye Ali Akmeşe ve Ahmet Bakır da eşlik etti.
Yeni yatırımın firmaya ve sektöre hayırlı olmasını diliyor, bol kazançlı ve güvenli yolculuklar temenni ediyoruz.
Rep Puanı:
8,882
Malatya Zafer Turizm 2026 yatırımları kapsamında 21 Adetlik Mercedes Benz Travego 16 SHD Sparişinin ilk 3 adedini bugün itibariyle filosuna katarak gücüne güç katmıştır. Yeni araçların firmaya ve Malatya halkına hayırlı olmasını dileriz.
Rep Puanı:
8,882
Kontur Turizm 2026 yatırımlarına devam ederek bugün itibariyle filosuna 1 adet Man Lion's Coach katmıştır.
Rep Puanı:
8,882
Öz Diyarbakır Turizm 2026 yatırımlarına devam ederek ilk teslimatını gerçekleştirdi.
Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin köklü firmalarından Öz Diyarbakır Seyahat, 2026 yılı yatırım planı kapsamında filosunu güçlendirmeye başladı. Toplam 15 adetlik yatırım programının ilk araçları düzenlenen törenle teslim edildi.
Teslimat organizasyonu Heska Motorlu Araçlar ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Törende; Heska Motorlu Araçlar Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ ve Otobüs Koordinatörü Nihat Toloğ, yeni araçları Öz Diyarbakır Seyahat Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Arıkboğa ile Marmara Bölge Müdürü Serdest Kızılkaya’ya takdim etti.
Programa ayrıca Mercedes-Benz Türk yetkilileri de katılım sağladı. Şirketin farklı birimlerinden yöneticiler, markanın bölgedeki iş ortaklarıyla olan güçlü iş birliğini bir kez daha vurguladı.
2026 yılına planlı ve güçlü bir yatırım hamlesiyle giriş yapan Öz Diyarbakır Seyahat’in yeni araçlarının firmaya ve sektörümüze hayırlı olmasını temenni ederiz.
Rep Puanı:
8,882
Özkaymak Turizm 2026 yatırımları kapsamında filsouna 1 Adet Man Lion's Coach katmıştır. Ayrıca ilerleyen zamanlarda yeni araçların katılımı devam edeceği bilgisinide takipçilerimizle paylaşmak isteriz.
Rep Puanı:
8,882
Naim Tur Filosuna Temsa Maraton Takviyesi
Turizm taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren Naim Tur, araç yatırımına hız kesmeden devam ediyor. Firma, filosunu 1 adet Temsa Maraton yatırımıyla güçlendirerek hizmet kalitesini bir adım daha yukarı taşıdı.
Yeni Temsa Maraton’un; yüksek yolcu konforu, modern tasarımı ve ekonomik işletme avantajlarıyla Naim Tur’un operasyonel gücüne önemli katkı sağlaması bekleniyor.
Ulaşım Platformu olarak yeni yatırımın Naim Tur ailesine hayırlı olmasını diliyor; kazasız, güvenli ve bol kazançlı seferler temenni ediyoruz.
|