2025 / Şehiriçi Otobüs Teslimat ve Sektör Haberleri
#29
Anadolu Isuzu’dan Global Pazarda Güçlü Bir Adım Daha
 [Resim: 1750779743_4YNteBBSLk944SK.jpg]


Anadolu Isuzu, Dubai Karayolları ve Ulaşım Kurumu (RTA) ile 70 adetlik otobüs teslimatını kapsayan 37,8 milyon dolarlık ihracat anlaşmasını, Almanya’nın Hamburg kentinde düzenlenen 2025 UITP Global Toplu Taşımacılık Zirvesi kapsamında imzaladı.

Toplu taşımacılıkta yenilikçi çözümler sunan Anadolu Isuzu, global büyüme stratejisi doğrultusunda önemli bir adım daha attı. Şirket, Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) önde gelen ulaşım otoritesi olan RTA ile 70 adet AOS markalı körüklü Citiport 18 Class 2 model otobüsün teslimatını içeren yüksek hacimli bir ihracat anlaşmasına imza attı.

Toplam değeri 37,8 milyon dolar olan bu anlaşma, Anadolu Isuzu’nun bugüne kadar tek seferde gerçekleştirdiği en yüksek cirolu otobüs ihracatı niteliğini taşıyor. Teslimatların 2026 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Küresel Rekabet Gücünü Büyüten Stratejik Bir Kazanım

Anlaşmanın imza töreni, 2025 yılında Almanya’nın Hamburg kentinde düzenlenen UITP (Uluslararası Toplu Taşımacılık Birliği) Zirvesi kapsamında gerçekleştirildi. Bu önemli gelişme, Anadolu Isuzu’nun sadece ürün ihracatını değil, küresel ölçekteki marka gücünü de pekiştirdiğini gösteriyor.

 

Anadolu Isuzu Uluslararası Satış Direktörü Murat Dedeoğlu, anlaşmaya ilişkin değerlendirmesinde şu ifadeleri kullandı: “Bu anlaşma, yalnızca ihracat rakamlarımız açısından değil; aynı zamanda küresel pazarlardaki mühendislik ve üretim yetkinliğimizin, farklı pazarlara özel ürün geliştirme kabiliyetimizin güçlü bir göstergesi olması açısından da büyük önem taşıyor. 40 yılı aşkın deneyimimizle, farklı coğrafyaların ihtiyaçlarına uygun özgün çözümler üretmeye devam edecek; yenilikçi ulaşım sistemlerine katkı sunmayı sürdüreceğiz.”

 

Dubai’ye Yeni Bir Toplu Taşıma Standardı Geliyor

 

Anadolu Isuzu’nun AOS markasıyla Dubai’ye özel olarak sunacağı körüklü Citiport 18 Class 2 model otobüsler; yüksek yolcu kapasitesi, enerji verimliliği ve gelişmiş yolcu konforu sunan teknolojik donanımlarıyla dikkat çekiyor. Dubai’nin toplu taşıma altyapısına modern ve konforlu bir alternatif kazandıracak olan bu otobüsler, şehir içi ulaşımda yeni bir standart belirlemeye aday.


[Resim: 1750779743_anQ0s5IxCtip7nw.jpg]
Bul
Alıntı


Bu Konudaki Mesajlar
RE: 2025 / Şehiriçi Otobüs Teslimat ve Sektör Haberleri - tarafından Furkan PINAR - 24-06-2025, Saat: 18:44

Benzer Konular...
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  2026 / Şehiriçi Otobüs Teslimat, Haberler Ve Sohbet Ulaşım Platformu 21 1,906 Dün, Saat: 07:26
Son Mesaj: Enes Ali ÖZTÜRK
  2024 / Şehiriçi Otobüs Teslimat Haberleri Ulaşım Platformu 10 5,642 31-12-2024, Saat: 01:31
Son Mesaj: Semih Giray Durmuş
  2023 / Şehiriçi Otobüs Teslimat Haberleri Ulaşım Platformu 11 6,241 14-11-2023, Saat: 19:37
Son Mesaj: Furkan PINAR
  Şehiriçi Otobüs Teslimat Haberleri Ulaşım Platformu 28 17,443 31-12-2022, Saat: 11:47
Son Mesaj: Furkan PINAR
  2018 / 2020 Şehiriçi Otobüs Teslimat Haberleri Ulaşım Platformu 32 50,904 30-08-2020, Saat: 14:59
Son Mesaj: Ozan EROĞLU

Foruma Git:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi